11 del nadaljevanke: Prevlada nad Gorenjem se nadaljuje!!

RK Celje Pivovarna Laško : RK Gorenje Velenje  28:24

Prvi pravi derbi v DP. Tekma z Gorenjem. To so derbiji v pravem pomenu besede. derbiji, ki se začnejo na forumih, spletnih omrežjih, končajo pa v dvorani. Če zmagaš je zmaga najslajša, če zgubiš se težko sestaviš…

Read more »

Zmagovalne apetite Celja uničil vratar v poljskih vratih…

RK Celje Pivovarna Laško : Orlen Wisla Plock   25:28 

V tretjem krogu LP so se naši fantje na domačem terenu dvorane Zlatorog pomerili z poljsko ekipo ORLEN WISLA PLOCK. V Zlatorogu smo na zacetku z veseljem pozdravili bivšega igralca Celja Nemanjo Zelenoviča, kateri je med navijači požel veliko simpatije predvsem zaradi svoje dostopnosti in preprostosti,zdaj pa si svoj kruh služi prav pri ekipi iz Poljske.

Read more »

Poln Zlatorog in tresenje tal ni bilo dovolj…

 

RK Celje Pivovarna Laško : RK PPD Zagreb  20:21 (10:9)

Tako zelo smo jo pričakovali to zmago, ki je potem ni bilo. Bili smo polni upanja, na koncu pa kar malo razočarani, da se par minut po koncu tekme na naši tribuni ni nič premaknilo. In sploh ne vem kako naj začnem ta članek, ker sem še zdaj pod vtisom tega tesnega poraza nad Zagrebom. Ampak nekaj malega bom natipkala pa KAR BO, PA BO. Read more »

Nova sezona, niz neporaženosti v državnem prvenstvu pa pelje v daljave…

RK Celje Pivovarna Laško : MRK Krka     38:28

Pa se je začelo, dodobra smo zakorakali v novo sezono 2015/2016 saj se je dne 23.9.2015 v dvorani Zlatorog začel že 4. krog DP med domačo ekipo Celja in gostujočo Krko iz Novega Mesta. Krka se je v uvodnih minuta pokazala kot zelo kvaliteten in trd nasprotnik, vendar naši fantje so pospeševali ritem in tekmo rutinirano pripeljali do konca in Krki prizadejali poraz z rezultatom 38:28. Read more »

Ose tudi v domači dvorani brez odgovora na celjske viteze

RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško  24:27  (9:10)

Tokrat smo se Florijani z lastnim prevozom in veliko pozitivne energije odpravili v sosednje Velenje, kjer je naše fante čakala tekma za prvo mesto v skupini po rednem delu DP. Seveda to prinaša v končnici prednost domačega igrišča in tekma z četrto uvrščeno ekipo ( Ribnica ali Trimo ).Tekma proti vedno neugodnem nasprotniku Gorenju, ki pa je doživelo tudi manjšo kadrovsko spremembo, saj je  trenerja Ivana Vajdla po porazu na pokalnem tekmovanju na klopi zamenjal Gregor Cvijič. Read more »